Апел за донацију ФК „Липар“

Поштовани суграђани, потомци мештана и пријатељи села Липар,

у години у којој се обележава 100 година од оснивања насеља Липар, које су основали наши преци – солунски добровољци српске војске из Првог светског рата, играчи ФК „Липар“ из Липара, који баштини дух дуге и од самог оснивања села свеприсутне спортске традиције, успешно се боре за улазак у виши ранг такмичења. Овај успех још више добија на значају ако се зна да играчи ФК „Липар“, чију главнину и окосницу чини омладина из Липара, успехе на фубалском терену против конкурентских екипа остварују уз минимум средстава и услова за реализацију тренинга и припрема.

Из тих разлога, желимо да позовемо све вас, потомке Липарчана и пријатеље Липара, да, где год се налазили, а по мери својих могућности и односа, како према овогодишњем јубилеју села, тако и према значају ФК „Липар“ за трајање нашег места, покажете знак солидарности и помогнете нашим играчима у остварењу историјског успеха.

Својим прилогом у виду донације дали бисте допринос не само успеху фудбалског клуба,  него и уложили у наду за боље сутра нашег села.

Сва прикупљена средства од донација имала би искључиву намену за куповину спортске опреме и побољшање услова тренинга наших играча.

Уплату донације могуће је извршити на два начина:

  • уплатом на текући рачун ФК „Липар“ Липар 275-0010222176725-79, који се води код OTP BANKA SRBIJA
  • предајом средстава лично, контакт особа Срђан Драгичевић, бр. тел.: 064 6419787

Надајући се заједничком успеху, овом приликом вас такође позивамо да присуствујете прослави славе села Липар, на Велику Госпојину 28.8.2021., и да заједно прославимо стогодишњицу оснивања села и улазак ФК „Липар“ у виши ранг фудбалског такмичења.

Управа ФК „Липар“  Липар

 

 

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар