Враћена опција гласања за филм “Дара из Јасеновца”

  • Филмска интернет платформа IMDB поново је отворила могућност оцјењивања филма “Дара из Јасеновца” Предрага Антонијевића, након што је 2. фебруара стопирала давање оцјена овом остварењу.

Прије тога, неколико дана трајало је надметања Срба и Хрвата у давању највиших и најнижих оцјена овом филму.

Прави медијски и интернет рат почео је у тренутку када је званични дистрибутер филма амерички “Студио 101” објавио прве трејлере.

Све је ескалирало након политичке, умјесто умјетничке, рецензије филма у “Варајетију”, коју су Срби на интернету дочекали као вријеђање успомене на српску дјецу убијену током геноцида у Јасеновцу, док су неки посјетиоци са хрватске стране ликовали.

На платформи IMDB енорман број особа је давао највише и најниже оцјене филму који већина њих није ни гледала будући да се почео тек данас приказивати у биоскопима широм САД.

У часу враћања опције гласања филм “Дара из Јасеновца” на ИМДБ-у има оцјену од чак 9,7 . У међувремену оцјена је пала на 8,7.

Уколико и ви желите да гласате – кликните ОВДЈЕ,

 

СРНА

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар