Ухапшени због индијске конопље

  • Полицијски службеници Центра јавне безбједности Требиње су јуче, 14. септембра, у мјесту Десин Село, град Требиње, претрагом, на неприступачном терену, пронашли 70 обраних стабљика индијске конопље.

SANY0473

Оперативно тактичким мјерама и радњама, синоћ око 20,00 часова, лишено је слободе лице иницијала Б.М., из Требиња. Поред лица иницијала Б.М. идентификована су још два лица која се могу довести у везу са пронађеним стабљикама.

У току је документовање кривичног дјела „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.

Осим ове активности, у вези са документовањем кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога, полицијски службеници Полицијске станице Невесиње су, након идентификовања, јуче, лишили слободе лице иницијала М.А., из Мостара, за које постоје основи сумње да је засадио 157 стабљика индијске конопље које су, 17. јула, пронађене на локалитету Цргово, општина Невесиње. М.А. ће данас, уз изјвештај о почињеном кривичном дјелу „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“ бити предат Окружном тужилаштву Требиње.

Планским и континуираним активностима полицијских службеника на расвјетљавању и документовању кривичних дјела и прекршаја из области злоупотребе опојних дрога, током ове године, документовано је седам извјештаја о почињеном кривичном дјелу против 19 лица и 44 прекршаја из ове области.

ИЗВОР: ХЕРЦЕГ ТВ  
ФОТО: ЦЈБ ТРЕБИЊЕ

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар