Удружење Требињаца „Јован Дучић“ из Београда даровало требињске ватерполисте и пливаче

  • У оквиру своје радне посете Београду и Новом Саду, с циљем сагледавања организације и рада спортских центара и базена „11. април“, „Олимп“ и „СПЕНС“, део запослених ЈУ „Базени“ из Требиња, на челу са Зораном Чучковићем, посетили су Удружење Требињаца „Јован Дучић“ у Београду.

У просторијама удружења приређен им је срдачан дочек где су упознати с радом и плановима удружења. Гости су своје домаћине упознали с током радова око завршетка требињских базена, с плановима и визијама усмеравања омладине и грађања Требиња ка бављењу пливачким спортовима, било такмичарски било рекреативно.

Гости су с поносом истакли резултате свих требињских спортиста, на разним такмичењима и на разним нивоима, у спортовима на води.

Удружење Требињаца „Јован Дучић“ у Београду је својим гостима поклонило део опреме намењен спортистима Пливачко ватерполо клуба „Леотар“. Поклон пакет садржи одређену количину баде мантила, пешкира и пливачких капа, намењених различитим узрастима.

Удружење је и сваком од гостију уручило пригодан поклон, у знак  сећања на овај сусрет.

Дружење је настављено на радном ручку, у организацији удружења, којом приликом  су размењена  искуства везана за рад спортова на води.

 

Миливоје Мишо Рупић

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар