ТРЕЋИ ЧОВЕК: Ко је др Предраг Пешко, хирург који се данас појавио ИСПРЕД КОНА и вакцинисао

  • Као трећи човек у Србији који је требало да прими „Фајзерову“ вакцину против корона вируса био је најављен епидемиолог и члан Кризног штаба др Предраг Кон, међутим, пре њега вакцину је примио хирург Предраг Пешко.

Према званичној најави, „Фајзерову“ вакцину јутрос је овим редом требало да приме премијерка Ана Брнабић, затим министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић-Тепавчевић, а онда и епидемиолог и члан Кризног штаба др Предраг Кон.

Међутим, пре Предрага Кона, вакцинисан је хирург Предраг Пешко.

Додатно су збуњени били они који су гледали пренос уживо јер се проф. др Пешко појавио након др Кисић-Тепавчевић, мимо предвиђеног протокола, а неки га испрва нису препознали.

Шира јавност можда није толико упозната с овим нашим хирургом и академиком, али је др Пешко веома цењен међу стручном публиком.

Оно што се ипак зна о њему јесте да има успешну каријеру као специјалиста опште и абдоминалне хирургије од 1986. године, као и да има дугу каријеру као предавач на Медицинском факултету у Београду.

Др Предраг Пешко је хирург и редовни професор Медицинског факултета Универзитета у Београду. Дописни члан Српске академије наука и уметности постао је 2006. године, а редовни шест година касније, стоји на сајту САНУ.

У опису на сајту САНУ такође пише да је његова специјалност у области медицине гастроентерологија, кардиоторакална хирургија и ендоскопска хирургија.
Међу значајнијим привилегијама у каријери проф. др Пешка издваја се да је почасни члан хирурга Немачке, како је то наведено на сајту САНУ, а и изабран је за члана Америчког колеџа хирурга.

Др Предраг Пешко се такође може похвалити и са више од 280 научних радова које је објавио у каријери.

Проф. др Пешко рођен је 1955. године у Боки код Зрењанина.

БЛИЦ

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору
  1. kedem isabel Reply

    Мој бивши муж и ја смо раскинули пре годину и два месеца, а ја сам била у шестом месецу трудноће. Обоје се волимо и то је био шок за мене и заиста ми је сломило срце. Покушао сам да га позовем и обе линије су биле прекинуте. Покушао сам да дођем до њега на друштвеним мрежама, али ме је склонио са њих. Покушао сам да дођем до његових родитеља и они су ми рекли да је њихов син рекао да ме не воли и да не жели да ме види и да не знају шта није у реду. Плакала сам и плакала сваки дан јер сам га много волела. Док се нисам породила и беба није имала годину дана, нисам могла да вратим своју љубав. Опет сам био збуњен. Не знам шта да радим, а остала сам и без посла и немам новца да се бринем о беби. Била сам несрећна у животу па сам плакала сестри и рекла јој свој проблем и рекла да зна за моћну чаролију која је бачена др апатом која јој помаже када није могла да затрудни. Контактирала сам га путем е-поште и он је рекао да ће ми помоћи и рекао ми је да је жена ставила чини на мог мужа и рекла да ће ми помоћи да разбијем чини тако да ће ми се муж заувек вратити и да ће бити мој. За мене је било велико изненађење што се догодило све што је рекао. Муж ми се одмах вратио и рекао ми да му опростим. Хвала вам пуно овом моћном и искреном чаролију. Молим се да ће дуго живети и радити више од свог дивног дела. Ако имате проблем који вас мучи у животу, обратите се овом моћном играчу чаролија! Он ти може помоћи. Неће вас изневерити, можете га контактирати путем гмаил адресе: драпата4@гмаил.цом или преко његовог вибера/вхатсапп-а:(+447307347648)

Оставите коментар