СВИ У ПРЕБИЛОВЦЕ: 17. ходочасничко путовање из Београда и Новог Сада

  • Српско национално друштво Пребиловци, поводом, годишњице страдања нашег народа, Славе и празника Светих Пребиловачких и доњохерцеговачких мученика, организује, редовно 17. поклоничко путовање у Пребиловце 5-7.августа 2022.године, преко Новог Сада, Шапца, Зворника, Сарајева….

Фото: Трифко Ћоровић

Полазак из Београда 5.8. око 7 часова.
Пријем поклоника у Новом Саду око 8,30 часова.

Долазак у Пребиловце у предвечерњим часовима. На дан Празника, молитвено учешће у Светој литургији. Потом ручак. Могућност посете местима страдања српског народа у Пребиловцима и околини. Повратак из Пребиловаца у предвечерњим часовима 6.августа истом трасом пута. Долазак у Нови Сад и Београд 7. августа у раним јутарњим часовимаа..
Путовање се остварује уз новчану подршку Комесаријата за избеглице и миграције Републике Србије, којом се покрива део трошкова превоза.
Пријава и резервација места искључиво уплатом 2000. динара на име учешћа у трошковима пута на рачун: СНД Пребиловци, Београд, Римска 5, бр. 205-179372- 31.
ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар