САОБРАЋАЈКА КОД ГОРАЖДА: Вукота Говедарица колима ударио у бандеру

  • Шеф Клуба посланика Српске демократске странке СДС у Народној скупштини Републике Српске Вукота Говедарица имао је ноћас саобраћајну незгоду у мјесту Копачи. Службеним аутомобилом је ударио у бандеру, али није повријеђен.

    560be0bcc8b27700acb4c04b_20150930_1317

Шеф Клуба посланика Српске демократске странке СДС у Народној скупштини Републике Српске Вукота Говедарица имао је ноћас саобраћајну незгоду у мјесту Копачи. Службеним аутомобилом је ударио у бандеру, али није повријеђен. Говедарица је оштро демантовао наводе да је побјегао с мјеста удеса прије него што је полиција обавила увиђај.

“Желим да демантујем све наводе неких који желе да баце упрљају  моје име и презиме. Нисам побјегао са мјеста удеса”, рекао је Говедарица за АТВ.

Након саобраћајне незгоде која се догодила на дионици магистралног пута Горажде – Устипрача, полиција није могла да изврши увиђај јер је незгода накнадно пријављена, а возач чији су иницијали В.Г. се удаљио са лица мјеста аутомобилом “рено лагуна”, који је власништво Народне скупштине Републике Српске.

Полицијској станици Ново Горажде јуче у 11.50 часова лице чији су иницијали Ј.Г. пријавило је да се на дионици магистралног пута Горажде – Устипрача, у мјесту Устипрача, догодила саобраћајна незгода са материјалном штетом, те да се возило које је учествовало у саобраћајном удесу налази испред угоститељског објекта “Самобор” у мјесту Устипрача, саопштено је из Центра јавне безбједности Источно Сарајево.

Полицијски службеници су на паркинг простору овог угоститељског објекта затекли В.Г, који је управљао возилом које је учествовало у саобраћајној незгоди.

С обзиром на то да је саобраћајна незгода накнадно пријављена, те да се возач овим возилом удаљио са лица мјеста, према Инструкцији о вршењу саобраћајних незгода, увиђај није могао бити извршен.

Срна је раније данас објавила да је шеф Клуба посланика СДС-а у Народној скупштини Републике Српске Вукота Говедарица имао ноћас саобраћајну незгоду у мјесту Копачи, након које је отишао са мјеста удеса.

Како сазнаје АТВ, Говедарица није повријеђен, а као узрок несреће навео је неисправно возило (волан) које је планирао да одвезе у сервис на поправак. Како је рекао новинару АТВ-а, несрећа се десила око 11.30 часова на путу Горажде – Рогатица, коловоз је био клизав због кише и демантовао је да је отишао са мјеста удеса.

Посланик у Народној скупштини Републике Српске возио је службено возило марке “рено лагуна”.

Генерални секретар Народне скупштине Републике Српске Марко Аћић потврдио је раније да је Говедарица имао удес са службеним возилом које је оштећено, након чега је возилом Ауто-мото савеза одвезено на сервис.

“Обавијештени смо да је Вукота Говедарица имао удес и да није повријеђен, те да је био сам у возилу и да друга лица нису учествовала у саобраћајној незгоди. Чекамо записник и извјештај са сервиса”, рекао је Аћић.

Саопштење из СДС-а

СДС се након тога огласио саопштењем у којем тврде да је Говедарица имао саобраћајну незгоду код Новог Горажда, али да “није побјегао с лица мјеста”.
Из ове странке истичу да се саобраћајна незгода није десила синоћ, него јуче у 11.30 часова.
“Након саобраћајне незгоде, Говедарица је обавијестио полицију у Новом Горажду, чији су припадници изашли на лице мјеста и сачинили увиђај”, тврде из СДС-а.

Извор: АТВ

 

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар