ТРЕБИЊЕ, 26. ЈУН 2020. ГОДИНЕ: Отварање аква парка у Граду сунца

  • Аква парк у „Граду сунца“ код Требиња отвориће своја врата у петак, 26. јуна, када ће и званично почети сезона купања и одличне забаве

Отварање је најављено за 19 часова а пратиће га журке и промоције вина, хране, пива и других специјалитета.

Журке у част почетка рада аква парка најављене су и за 27. јун.

Улазницу можете да купите већ данас по цијени од 20 марака. Осим одличне забаве уз тамбураше у Етно селу и ди-џејеве, уз сваку улазницу добијате и три купона за три коктела или три чаше вина – по вашој жељи.

Већ данас купите улазницу и наредни викенд проведите у Граду сунца, јер је љето почело, а и ове године су најбољи одмор, дружење и забава загарантовани гдје друго него у Граду сунца.

Одличан провод очекује вас и 27. јуна уз бројне журке када је цијена улазнице која подразумијева конзумације 15 КМ.

Улазнице су пуштене у продају и можете их купити у свим малопридајним објектима Сwисслиона, на рецепцији Града сунца и Хотела Сл Индустри, као и на више мјеста у граду ( испред Бинга, на улазу у Стари град, испред Туристичке агенције).

Улазницу можете резервисати и на број: 065/482-251 и 059/222-636

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору
  1. абвгдђежзијклљмнњопрстћуфхцџш Reply

    Сјајно за Требиње, одлично је што један српски град овако напредује и развија се!
    Да ли Аква парк има рекламе и на српском језику, исто важи и за натписе у самом парку? Материјални напредак без истовременог развоја културе и јачања идентитета показаће се дугорочно као јалов и промашен.

Оставите коментар