Расписан конкурс за Шантићев фестивал дјеце пјесника

  • Српско просвјетно и културно друштво „Просвјета“ Мостар расписало је конкурс за учествовање на Шантићевом фестивалу дјеце пјесника.

Фестивал би требало да буде одржан у фебруару 2021. године, а тачан термин зависиће од епидемиолошке ситуације у регији.

Мостарска „Просвјета“ позвала је школе, наставнике језика, водитеље литерарних и рецитаторских секција да мотивишу своје ученике за пријаву на конкурс.

На досадашње фестивале стигле су хиљаде пјесама, а у Мостар је дошло више од 200 младих пјесника из свих држава регије – финалиста фестивала.

На фестивалу могу учествовати ученици основних школа из Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Србије, Црне Горе и Македоније.

Конкурс је отворен до 31. 12. 2020. године, а заинтересовани своје радове (највише три – тема слободна) требају доставити на адресу СПКД Просвјета Мостар, Маршала Тита 178, 88000 Мостар, БиХ, или на е-маила адресу prosvjetamo@gmail.com.

РТРС

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар