Проф. др Јово Радош на челу КУД „Благоје Паровић“ из Гајдобре

  • КУД „Благоје Паровић“ Гајдобра је дана 7.11.2021. у Гајдобри, одржаo  изборну скупштину којој је присуствовао велики број чланова

У складу са Статутом КУД-а утврђен је дневни ред који је у потпуности испоштован.  За председника Скупштине КУД-а једногласно је изабран Петар Бакмаз, дипломирани правник, познат међу Гајдобранима и пријатељима као човек који је увек помагао организацијама, чији ће савети и искуство бити од велике користи.

За председника Управног одбора једногласно је изабран господин проф. др Јово Радош. Један од потписника оснивачког Акта КУД-а, универзитетски професор, председник многобројних удружења и организација на државном нивоу, велики патриота, човек са богатим животним и радним искуством и великом вољом за обнављање и проширење рада КУД „Благоје Паровић“.

Нови Управни одбора се састоји од 11 чланова.

1. Проф. др Јово Радош
2. Владимир Стојаковић
3. Бранислав Бабаљ
4. Илија Јањић
5. Наташа Михајловић
6. Милош Бабаљ
7. Милош Мрковић
8. Марко Симовић
9. Милан Даковић
10. Снежана Вуковић
11. Томиславка Пудар

Руководство КУД-а је посебно захваллно суграђанима и родитељима који су понудили своју помоћ у даљем раду. Како је најављено ускоро ће бити одржана сједница Управног одбора након које ће бити презентован састав, активности и организација рада друштва.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар