ПОБЈЕЂУЈ СА КМФ НЕВЕСИЊЕ: У продаји сезонске улазнице

  • Прошлогодишњи премијерлигаш, а од ове сезоне учесник Прве лиге Републике Српске, КМФ Невесиње, активно се припрема за почетак првенства.

Док се играчи спремају за почетак нове сезоне, Управа клуба засукала је рукаве на свим пољима, те су одлучили да у продају пусте сезонске улазнице.

Цијена сезонске улазнице износи 20 КМ и важи за све домаће утакмице овог клуба у сезони 2018/19.

Како из клуба истичу, разлог пуштања сезонских карата је прије свега финансијске природе, јер се клуб не налази у баш завидној ситуацији пред почетак нове сезоне.

Невесињци апелују на све своје навијаче, симпатизере, пријатеље клуба, спонзоре, љубитеље спорта и суграђане да ако су у прилици одвоје 20 КМ и обезбједе своју сезонску карту за нову сезону и на тај начин директно помогну клубу у веома тешкој сезони која је пред њима.

Сви који су заинтересовани за куповину исте, то могу учинити путем Фацебоок или Инстаграм налога овог клуба, маил адресе: кмфневесиње22@гмаил.цом или позивом на број: 065/320-038.

Циљ невесињске екипе је експресан повратак у елитно друштво бх. футсала, а први меч на програму је 03/04. новембра у Невесињу против актуелног првака Друге лиге РС, КМФ Брод.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар