Оне су понос Гацка: „We данце“ освојио три злата, три сребра, пут у Њемачку, торту…

  • На Петом навијачко – акробатском и плесном првенству БиХ одржаном јуче у Широком Бријегу, ПК „We dance“ Гацко освојио је три златне и три сребрне медаље у Хип Хоп категоријама.

plesni-klub-11-580x333

Извор: Гацко-рс.инфо

Са својом великом армијом плесача од преко 50 чланова, успјели су да се на аутентичан и креативан начин представе својим плесним корацима али и енергијом која је њихов заштитни знак.

Ми смо презадовољни нашим наступима, а посебно нам је драго што у нашим сениорским редовима имамо појачање, једног момка који је прави хип хоп маг“, рекла је једна од кореографкиња Маја Косовић.

„Прије свега зељела бих јавно да се захвалим мојој колегиници Маји Косовић и свим члановима нашег клуба који су ми јуче приредили најљепши рођендански поклон до сад и наравно домаћину плесном клубу “Широки“ који ми је такође уљепшао рођендански дан“, рекла је Стојановић. „Остварили смо пласман на Европско првенство које се ове године одржава у Словенији крајем јуна мјесеца, првенство затвореног типа, као и у Њемачкој, крајем новембра мјесеца које је отвореног типа“, додала је она.

Титула свеукупних побједника Петог навијачко-акробатског и плесног првенства БиХ као и ранијих година припала је Плесном клубу „Широки“ који је уједно био домаћин овог првенства.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар