НОВО ИЗ ЉЕКОБИЉА – САВРЕМЕНА ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ

  • За компанију Љекобиље из Љубиња сте сигурно већ увелико чули. Писали смо о томе чиме се они баве и шта су све у стању да осмисле и произведу од љековитог биља са кристално чистог и нетакнутог херцеговачког поднебља.

Ни мање, ни више него преко 250 природних и органских производа из групе чајева, козметике, биљних тинктура, гелова, асептика, мирисних врећица и јастука… Овог пута од њих нам стиже једна лијепа новост, а то је да су на подручју Србије отворили савремену интернет продавницу или webshop. Она се налази на интернет адреси https://shop.ljekobilje.rs/ и  од 1. септембра је у функцији.
Како нам кажу наши земљаци из Љекобиља, webshop је био нужан одговор на све веће интересовање за њиховим производима из цијеле Србије. Близина, брзина и доступност широком асортиману производа Љекобиља сада је сведена на буквално неколико кликова у 100% поузданом процесу интернет куповине.
Webshop је урађен на најсавремнијој платформи, нуди загарантовану приватност и безбједност која подразумијева и плаћање поузећем и интегрисану могућност плаћања картицама. Пошиљка бива испоручена у року 1-2 дана на кућну адресу и она је бесплатна за све наруџбе преко 3.000 динара. У противном она зависи од тежине и креће се око 300 динара.

На овај начин је свим љубитељима Херцеговине и њених природних и органских производа омогућено да пронађу и из ње допреме у свој дом нешто здраво и корисно, а шта то све у Љекобиљу имају и нуде, погледајте управу на поменутој страници – shop.ljekobilje.rs. Љекобиље је компанија која постоји преко 20 година и исто толико је препозната као неко ко активно доприноси уздизању културе живљења, очувању људског здравља и животне средине.

И за крај, наши пријатељи из Љекобиља су указали поштовање и свим читаоцима портала Слободна Херцеговина. Наиме, уколико било који наш читалац до краја октобра изврши поруџбину преко webshopa, очекује га додатан поклон из Љекобиља само уколико у процесу интернет куповине у одјељку „напомена“ унесу ријечи „Слободна Херцеговина“.

Па да пробамо…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору
  1. Пиши ћирилицом Reply

    Штета је што нема ни на једној страни амбалаже српског језика, као ни на њиховом сајту.
    Тако, свеједно ми је да ли купујем њихов, или неки хрватски производ, нема разлике.

Оставите коментар