Милан Томановић предсједник ГО „Покрет позитивна Српска“

  • Предсједник требињског Градског одбора /ГО/ новоформираног удружења грађана „Покрет позитивна Српска“ је Милан Томановић.

milan-tomanovic

Милан Томановић је и потпредсједник ФК „Леотар“

Томановић је у изјави Срни рекао да је циљ оснивања Удружења унапређење основних сегмената друштва, истичући да ће приоритети у Требињу бити културна и духовна обнова, као и реформа школства.

Он је најавио да ће о детаљнијим активностима Удружења бити ријечи на конференцији за новинаре која је заказана за суботу, 26. септембар у башти хотела „Платани“.

У организацији „Покрета позитивна Српска“, у Требињу ће у суботу бити одржани „Дани културе“, у оквиру којих ће бити организовано низ културних садржаја.

Студенти из овог града, између осталог, имаће прилику да се друже са познатим београдским глумцем Браниславом Лечићем.

Удружење грађана „Покрет позитивна Српска“ је организација основана 2014. године ради обављања, унапређивања и развијања привредних, политичких, образовних, здравствених, културних и спортских активности на територији Републике Српске.

Удружење је независна, невладина, непрофитна, неполитичка организација која има за циљ унапређење и остваривање општег, односно заједничког интереса у складу са Уставом и законом.

Након Бањалуке, одбор овог удружења основан је у Требињу.

Извор: СРНА

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар