Љубињке најбоље на турнуру мини одбојке у Требињу

  • Одбојкашице „Љубиња“ побједнице су Првог турнира у мини одбојци који је одржан данас у Требињу, у организацији Школе одбојке „Требишњица“.

turnir-mini-odbojka
По правилима мини одбојке, са нижом мрежом и три играчице у пољу – Љубињке су се најбоље снашле и освојиле заслужено прво мјесто. Друго мјесто припало је одбојкашицама екипе „Иванград“ из Берана, а треће „Никшићу“.
„Надам се да ће овај турнир постати традиционалан и да ће из Требиња стасавати нове младе одбојкашице и проносити славу одбојке на свим свјетским просторима“, рекао је Миодраг Новокмет представник Школе одбојке Требишњица.
Према његовим ријечима, у наредном периоду приоритет у раду школе одбојке биће регистрација школе као клуба у Одбојкашком савезу РС, а од јесени и први званични наступи у републичким такмичењима.
Организацију турнира, на коме су поред освајача прва три мјеста и домаћина наступиле још и екипе „Либера“ из Петровца и „Горштака“ из Колашина, помогао је Град Требиње а пехаре и захвалнице најбољим екипама уручио је Зоран Милошевић, начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Града Требиња.

Извор: Радио Требиње/ Р.М.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар