Љубињцима и ове године на располагању два базена

  • У општини Љубиње дјеци и грађанима на располагању су два базена, олимпијски и још један мањи базен за дјецу у коме се изводи и школа пливања, речено је данас Срни у Агенцији за развој те општине.

TРЕБИЊЕ, 5. ЈУЛА /СРНА/ – У општини Љубиње дјеци и грађанима на располагању су два базена, олимпијски и још један мањи базен за дјецу у коме се изводи и школа пливања.

Базени су почели да раде крајем прошлог мјесеца на задовољство свих грађана, а посебно дјеце која се изузетно заинтересована за пливање и да ту проводе слободно вријеме током љета, истакли су у тој агнецији и додали да ће базени радити током љетне сезоне.

Базени у Љубињу, како су појаснили, раде већ трећу годину заредом, након што су били престали са радом од 2014. године. Kако су истакли, базенима ће и ове године управљати Омладинска задруга „Захумље“ Љубиње у складу са потписаним уговором са општином која је преузела управљање њима од власника базена Бране Ликића и издвојеним средствима из буџета општине за 2024. годину.

Улаз за дјецу до седам година је бесплатан, основци ће плаћати дневну карту 1,5 KМ, а одрасли двије KМ, навели су из Агенције и додали да профитабилност није била циљ стављања базена у функцију, него да се обезбиједи што више корисних и лијепих садржаја за дјецу и грађане током љета.

Радно вријеме базена је сваким даном од 11.00 до 19.00 часова…

 

СРНА

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар