ЉУБИЊЦИ ОПЕТ ПИОНИРСКИ ОДБОЈКАШКИ ПРВАЦИ РС

  • Екипа „Љубиње Банкома“ и ове године је освојила прво мјесто у Пионирској одбојкашкој лиги Републике Српске.

Љубињци су на завршном турниру, организованом у Требињу и Љубињу, посве заслужено савладали све противнике, а у својим редовима имали су и најбољег играча турнира – Милијана Ковача.

На основу овог пласмана, екипе „Љубиње Банкома“ и „Градишке“ стекле су право наступа на завршном турниру Пионирског првенства БиХ, који ће бити организован у мају.Друго мјесто припало је екипи „Градишке“, треће „Младости“ из Брчког, а четврто „Либеру“ из Бијељине.

„Наравно да смо важили за фаворите овог такмичења, пошто већ годинама освајамо прва мјеста у Републици Српској, а који је ово пут заредом – не бих вам прецизно могао ни рећи док не прегледам документацију“, казао  је по завршетку турнира секретар ОК „Љубиње Банком“ Миладин Рудан.

Но, за разлику од пионира, сениори „Љубиња“ су разочарали навијаче, јер су у финалу доигравања у Првој лиги Републике Српске били слабији од „Маглића“ из Фоче (било је 2:1 у побједама за Фочаке), те су тако пропустили прилику да уђу у виши ранг – у Премијер лигу Босне и Херцеговине.

Ж. Јањић / Радио Требиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар