ЉУБАВ У ДОБА КОРОНЕ У ТРЕБИЊУ: Први пољубац преко маски

  • Неки парови у Требињу су одгодили своја вјенчања због вируса корона. Александра Косјерина и Александар Путица то нису жељели урадити, већ су своје судбоносно ДА изговорили под маскама.


Младенци се нашалише да им не смета ни то што се њихов свадбени бал претворио у маскенбал, јер, како кажу, то није умањило њихову срећу, па ни свадбени пољубац преко маски.

Кажу да су имали заказано велико свадбено весеље, али су их из Матичног уреда обавијестили да је то у вријеме када је било планирано није могуће остварити, па су се вјенчали у згради градске управе, уз кума, куму и младенкину сестру.

„Нема препрека у доба короне када је љубав у питању, не сметају нам нимаска, ни рукавица, ни приликом стављања прстена, а ни приликом првог пољупца, биће пољубаца и мимо маски“, шеретски нам је казала насмијана младенка.

Ово је, како кажу у Матичном уреду у Требињу, други брак склопљен у оваквим околностима, гдје су младенци судбоносно „да“ изговорили са маскама и рукавицама.

За април је било најављено склапање шест бракова у Требињу, али су неки младенци одлучили да на „луди камен“ стану када прође вирус. У матичном уреду наводе да се бракови могу склапати само радним данима, уз поштовање свих прописаних мјера заштите због епидемије вируса корона…

Весна Дука / Глас Требиња број 1.115

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар