Јована Јоксимовић главни и одговорни уредник Танјуга

  • Нема вести без Танјуга – у протеклих 78 година агенција је била сведок свих важних догађаја у земљи и свету, а тако ће бити и убудуће, јер Танјуг наставља да живи.

Нови главни и одговорни уредник Танјуга је Јована Јоксимовић.

„Част ми је што ћу бити на челу тима најбољих новинара у држави. Привилегија је добити могућност да наставимо традицију дугу скоро 80 година. Циљ нам је да будемо тачни, најбржи, објективни и кредибилни. Сигурна сам да ће Танјуг и убудуће бити окосница свих важних догађаја у земљи, региону и свету“, каже Јована Јоксимовић.

Више нисмо јавно предузеће. Сви наши сервиси су регистровани на фирму „ТАЧНО“ д.о.о чији је директор Мања Грчић. Према уговору са Републичком дирекцијом за имовину, жžигови Танјуга уступљени су на коришћење предузећу „ТАЧНО“ на десет година. А, право својине на непокретностима и покретним стварима, право коришћења на стварима у јавној својини и друга имовинска права припадају Републичкој дирекцији за имовину.

„Модернизација Танјуга почиње. План је да, као и све што смо до сада радили, унапредимо, да искористимо бренд и традицију и наше знање како бисмо направили најмодернију агенцију у региону. У плану су велика финансијска улагања као и отварање телевизије Танјуг“, истиче Мања Грчић.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар