ЈАВНИ АПЕЛ “НАШ ЧАЈ ЗА НАШУ ДЈЕЦУ!”

  • Компанија Љекобиље из Љубиња и Билеће упућује јавни апел свим угоститељима Херцеговине с надом да ће се одазвати овом хуманом и људском апелу.

Увидом у понуду чајева који се нуде по херцеговачким кафићима, ресторанима и хотелима, примијетили смо да у свом асортиману имају углавном разне „туђе“ чајеве из држава региона или са запада. Нажалост, мало ко у својој понуди има наше, домаће, херцеговачке чајеве са органским сертификатима и, по званичним анализама нашег љековитог биља, сигурно једне од најбољих на свијету који постоје. Да одмах нагласимо, нису они најбољи што их производи Љекобиље, него због тога што их из свог оскудног крша дарује наша здрава Херцеговина.

У нади да некако можемо промијенити такву ситуацију, предлажемо свим угоститељима да у своју понуду уврсте наше чајеве, а наша компанија ће од цјелокупне продаје чаја херцеговачким угоститељима издвајати 30% прихода добијеног по том основу удружењима за дјецу ометену у развоју којих има у свим нашим градовима. Евиденција и уплате ће се водити по градовима и биће јавно доступне.

Грађане наше лијепе, честите, поносне и одговорне Херцеговине најискреније молимо да имају у виду овај апел и да на својим омиљеним мјестима траже и пију „наш чај за нашу дјецу“, односно за своје суграђане којима је помоћ итекако неопходна. Овај апел је покренут у договору са свим удружењима за дјецу ометену у развоју у Херцеговини који се свесрдно придружују овој акцији и надају да ће још неке компаније кренути овим путем…

Напомињемо да ово неће бити једини друштвено-одговорни искорак компаније Љекобиље. Одговорност према нашем народу и нашој дјеци је испред свих других приоритета.

Сви заинтересoвани угоститељи се за даље информације могу јавити на број телефона: 065 948-154 или на email: zanasudjecu@ljekobilje.rs  

Љета господњег 2020.
С поштовањем,
Унапријед захвалан,                               

 Предсједник компаније
мр Божо Бобан Вукоје

 

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар