Изгорјела „Галерија“ у центру Билеће

  • Угоститељски објекат ”Галерија” у центру Билеће изгорио је у пожару, а повријеђених није било, речено је Срни у ватрогасној јединици Билећа.

vatrogasci

Командир Територијалне ватрогасне јединице Радомир Радмиловић рекао је да је пожар пријављен протекле ноћи у 2.20 часова, те да је екипа за пет минута била на лицу мјеста, али да је ватра била захватила велики дио објекта.

“Када су ватрогасци дошли пожар је већ био у развијеној фази, односно ватра је захватила цијелу кровну конструкцију”, рекао је Радмиловић и додао да је брзом ширењу и разбуктавању пламена допринијело то што је кровна конструкција била од дрвета, плафон од ламперије, као и унутрашњи зидови.

Радмиловић је навео да су ватрогасци уложили надљудске напоре да спријече ширење ватре на сусједне објекте, те да су успјели да евакуишу једно старије лице из куће која је повезана са угоститељским објектом.

У моменту пожара у објекту није било гостију.

Полиција је извршила увиђај, а након урађеног вјештачења биће познат узрок пожара у коме је изгорио угоститељски објекат и сав инвентар.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар