Хиљаду бајкера на улицама Требиња

  •  Дефилеом улицама Требиња у коме се нашло око 1. 000 мотоциклиста данас је настављен 17. Међународни мото скуп „Требиње 2016“.

IMG_3752
Мотоциклисти су кренули из бивше касарне „Лука Вукаловић“, главном улицом, преко Каменог моста, заобилазницом и дефиле завршили поново у бившој касарни. Моторијада је, кажу организатори, окупила више од хиљаду двоточкаша, а бајкери су у Требиње стигли из цијелог региона и бројних европских земаља, чиме је требињски мото-скуп још једном потврдио свој висок рејтинг међу бајкерским манифестацијама.

Велики број Tребињаца изашао је да види већ традиционални дефиле моториста, а након дефилеа у кампу моторијаде приређене су традиционалне мото-игре.
Делегацију овогодишњих учесника мото-скупа угостио је и градоначелник Требиња Славко Вучуревић, који је оцијенио да је традиционално окупљање бајкера из регије и Европе за Требиње драгоцјен и значајан догађај.

Концерт групе „Психомодо поп“ из Загреба у кругу бивше касарне почиње вечерас у 21 час, а као предгрупа наступиће „Тупас мене“ из Бања Луке.
Организатор манифестације је Мото клуб „ТНТ“ Требиње, а спонзори су Град Требиње и Хидроелектране на Требишњици.

Радио Требиње / Д.М.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар