Цвјетни караван на улицама Требиња (ФОТО)

  • Традиционални цвјетни караван, у којем је учестовало преко 420 малишана из сва три објекта Јавне установе за одгој дјеце „Наша радост“ данас је прошао улицама града.

cvjetni-karavan5
Весело костимирани дјечаци и дјевојчице прошли су, у пратњи својих васпитача, од објекта Брегови, главним улицама и преко градских мостова, до Трга слободе, гдје су пјесмом и игром одушевили присутне родитеље, али и бројне грађане Требиња.

„Окупили смо се данас традиционално, да, по ко зна који пут, још од 70-тих година прошлог вијека, у оквиру нашег прољетне манифестације, покажемо осмијехе наших васпитаника, њихову пјесму и игру, али и да искажемо креативност васпитача и родитеља малишана у припреми костима. Сматрам да је наш весели цвјетни караван највећа радост, најљепше што најмлађи могу пружити свом граду, празник за очи и уши“, истакла је Мирјана Вујовић, директор установе.

Она је навела да је у данашњем каравану учестовало преко 420 васпитаника из укупно 18 васпитних група у три објекта установе – Брегови, Полице и Горица, са још двије групе такозване „мале школе“, која раније нису била обухваћена предшколским васпитањем и образовањем.

Извор: Радио Требиње / В.М.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар