Гаћиновић продужио уговор са Ајнтрахтом

  • Репрезентативац Србије Мијат Гаћиновић продужио је уговор са Ајнтрахтом из Франкфурта за још годину дана.

фото: www.eintracht.de

У клубу су веома задовољни његовим играма и продужетак уговора значи да ће он остати тамо до 30. јуна 2022. године.

Гаћиновић је у Ајнтрахт стигао 2015. из Војводине. Дебитовао је 28. новембра 2015. у мечу са Мајнцом.

„Мијат Гаћиновић сед одлично развија као играч, редовно показује свој енормни потенцијал. Његов гол против Бајерна у финалу Купа Немачке, као и онај прошлонедељни против Лација у Риму су нешто посебно. Он је играч који прави раузлику, убеђени смо да ће још напредовати и оставити позитиван траг у Ајнтрахту“, изјавио је спортски директор Фреди Бобић.

И Гаћиновић је одушевљен што ће имати прилику да настави да игра у клубу који му је пружио прилику да се докаже у последње три године.

„Веома сам срећан што сам имао успеха до сада у Франкфурту. Никада нећу заборавити гол у мечу за опстанак против Нирнберга, као ни онај у финалу Купа са Бајерном. Жеља ми је да буде још много таквих тренутака у годинама које су пред нама“, поручио је Гаћиновић.

Он је одиграо 99 мечева за клуб постигавши девет голова уз 12 асистенција. Један је од кључних у тиму Адија Хитера чији тим ове сезоне бележи веома добре резултате.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар