ФК Леотар : Сада нам је све јасно!

  • Поводом изјаве Градоначелника Требиња Славка Вучуревића у Дневнику РТРС-а, који је емитован 31.03.2015. године, да не зна хоће ли следеће године бити новца за спорт поново се огласио ФК „Леотар”. Саопштење  преносимо у цијелости:

stadion-trebinje-tribine_4f7cb4981dbd3
Коначно сте рекли своје! Ви би радо вратили кредит, али не знате да ли ће у наредним годинама уопште бити издвајања за спорт, тако да немате од чега враћати кредит!!!
А каква ће то бити подјела буџета у наредној предизборној години и трпање у властите џепове? Зло чинити, а надати се добром није могуће!
Жао нам је сто смо трошили енергију на Вас и Ваше одборнике, надајући се да је ипак у питању неспоразум и да нам је свима Требиње на првом мјесту. Хвала Вам Градоначелнице на поклону за 90. рођендан! Ви сте гробар града Требиња и требињског спорта.

Како ви, тако и сви они који Вам слијепо служе. Многи од нас су у Вама и Вашим сарадницима видјели носиоца промјена у нашем граду и помогли Вам да додјете на власт. Сада се дубоко кајемо због тога, али нам је бар срце чисто, да смо жељели само најбоље за наш град. То нас не ослобађа одговорности, али нам даје за обавезу да се не предамо и да се боримо до краја, за спас града и вољеног клуба.
Овим саопштењем ФК „Леотар” прекида сваку јавну преписку са Градоначелником Требиња.
Са надом у боље сутра, до коначне побједе.

Руководство ФК Леотар

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар