ДАНИ СРПСКЕ У СРБИЈИ: Представљени туристички потенцијали Требиња

  • ЈУ Туристичка организација Града Требиња је у оквиру манифестације „Дани Српске у Србији 2016.“ коју је организовало Представништво РС у Србији у сарадњи са Владом Републике Српске представила богате туристичке потенцијале и туристичку понуду Требиња.

to-trebinje-u-srbiji

Манифестација је одржана у периоду од 10.-16. септембра 2016. године у неколико градова Србије, а Требиње је представљено у оквиру заједничког штанда Републике Српске који је био смјештен на фрекфентним локацијама на отвореном (тргови, шеталишта и платои) у Београду, Новом Саду и Крагујевцу.

Туристичка понуда Требиња наишла је на одличан одзив и велико интересовање становника Београда, Новог Сада и Крагујевца, али и бројних гостију и туриста који су тих дана боравили у овим градовима којима је омогућено да добију промотивни материјал ЈУ Туристичка организација Града Требиња, као и привредних субјеката који се баве пружањем услуга у туризму.

1-2-e1474278101266

На штанду су такође били изложени разноврсни сувенири и производи кућне радиности, а посјетиоци штанда су имали прилику дегустирати сухомеснате производе, вина и мед познатих требињских произођача, чиме су били у прилици осјетити “аутентичан дух Херцеговине и Требиња”.

Промоцију туристичке понуде Требиња помогли су и својим изведбама изворног народног стваралаштва, пјесама, игара и обичаја Требиња и Херцеговине обогатили чланови ГКУД Алат “Свислајон” из Требиња.

2-2-e1474278075300

Промоција туристичке понуде Требиња потврдила је тезу да се Требиње као туристичка дестинација све боље котира на туристичком тржишту региона, да је препознатљива за становнике Србије одакле Требиње традиционално посјећује велики број туриста и да ће се тај број увећавати у периоду који је пред нама, као што је то био случај у предходним годинама.

Туристичка организација Града Требиња

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар