ЦИЦОВИЋ: Инвалиднине и борачки додаци на рачунима корисника

  • Представништво Републике Српске у Србији обавијестило је кориснике који своја права остварују преко Представништва да су данас уплаћена средства за исплату годишњих борачких додатака за 2019. годину, те да се налазе на рачунима корисника.

 

Из Представништва је саопштено да је накнада личних и породичних инвалиднина као и мјесечног борачког додатка за фебруар 2020. године уплаћена 18. марта и да се такође налази на рачунима корисника у Комерцијалној банци.

Шеф Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић изјавио је за Срну да је укупан број личних и породичних права које корисници који живе у Србији остварују преко Представништва по прописима Републике Српске 3.603.

– Од тога је 3.236, личних права и то: 2.587 права бораца, 608 права ратних војних инвалида и 41 права цивилних жртава рата – рекао је Цицовић и додао да породична права користи укупно 367 лица.

СРНА

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар