Вуковић о телефонским рачунима које му је плаћала Општина Билећа: То је била врућа линија

  • Одборник СНСД-а у билећкој Скупштини Љубо Вуковић потврдио је данас новинарима да му је Општина Билећа плаћала телефонске рачуне, али није желио да одговори да ли је ово право користио и након што је изгубио функцију предсједника Скупштине.

Љубо Вуковић (ФОТО: Директ)

„Има одлука начелника за телефоне, има ограничење 60 марака, преко ограничења свако плаћа и готово“, казао је Вуковић који је претходно питање о телефонским рачунима назвао „глупостима“.

Вуковић је на функцији предсједника билећке Скупштине био до краја 2016. године, што значи да већ више од четири године нема право на повластице за телефон. Међутим, Вуковић сматра друкчије, а кориштење телефона назвао је „врућом линијом“.

„Ја сам функционер Општине Билећа и предсједник и у оквиру других предсједника који су мене увијек звали, врућа линија је била између мене и предсједника“, рекао је Вуковић.

На питање колико је Општину коштала та „врућа линија“ и колико дуго, Вуковић је новинарки „Директа“ рекао да је на овај начин телефон користио 15 година са ограничењем на 60 марака, а да ако она „мисли да је то нека цифра“, израчуна колико је то, па ће њој све платити.

„Директ“ је упутио Општини Билећа званични упит у вези са плаћањем телефонских рачуна, а одговор ћемо објавити чим га добијемо.

Јелена Денда Борјан / Директ портал

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар