СУБОТИЦА, 12- 15. ФЕБРУАР: Небојша Глоговац гост на прослави удружења „Херцеговина“

  • Свечаним културно-уметничким програмом на Сретење, 15. фебруара у хотелу „Патриа“, Завичајно удружење „Херцеговина“ обележиће Дан удружења и другу годишњицу рада.

subotica

Обележавање годишњице почеће изложбом новосадске сликарке Биљане Ристић „Страст и магија“, која ће бити отворена 12. фебруара у 18 часова у Савременој галерији. Изложба сјајних слика биће постављена до 19. фебруара.

– На централној свечаности, којој ће присуствовати представници Влада Србије и Републике Српске и Српске православне цркве, наступиће КУД „Јован Дучић“ из Требиња, гуслари Васо Драшковић и Вељко Ђурановић, песници Ђорђо Сладоје и Божидар Глоговац и велики глумци Тома Курузовић и Небојша Глоговац. У забавном програму наступиће наш суграђанин Небојша Војводић – најављује Боро Вукајловић, секретар Завичајног удружења „Херцеговина“.

glogovac

Улазнице по цени од 2.000 динара, у које је урачуната свечана вечера и годишња чланарина, могу се купити у просторијама удружења, које се налази у улици Босе Милићевић бб.

Све неопходне информације могу се добити на телефон 0638040057.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар