Београд, 20. фебруар: Владика Григорије гост на сијелу Невесињаца

 • Обавјештавамо вас да ће се овогодишње Невесињско сијело одржати у суботу 20. фебруара 2016. године у ресторану Центра Сава.

Како Слободна Херцеговина сазнаје овогодишње сијело Невесињаца својим присуством увеличаће преосвештени владика Григорије.

Окупљање гостију је од 18.30 часова, а културно – забавни програм почеће у 19.30 часова.
Као и претходних година, Организациони одбор је обезбиједио наступ реномираних умјетника, тако да ће бити доста вриједних и занимљивих садржаја. У програму ће бити незаобилазне пјесме, игре и обичаји који су пратили овакву врсту окупљања од давнина, а све то уз звуке провјереног музичког оркестра.

У игри томболе ћете, као и на ранијим Сијелима, имати шансу да добијете гусле, пршут, мјешину сира торотана, али и вишедневна туристичка путовања, вриједне одјевне предмете, слике, књиге и друге награде које обезбјеђују вјерни пријатељи нашег Удружења.

Цијена улазнице се неће мијењати у односу на неколико претходних Сијела и износи 2.000,00 динара. У ту цијену урачуната је вечера (предјело, главно јело, колач и кафа) и пиће у неограниченим количинама.

Продаја улазница ће почети 12. фебруара у етно ресторану “Донатело“ (код Данила Чабрила Чабе), улица Устаничка број 61 (у непосредној близини општине Вождовац) у времену од 17.00 до 20.00 часова.
Улазнице можете купити и уплатом на жиро рачун Удружења попуњавањем уплатнице на следећи начин:

Прималац: Удружење Невесињаца у Београду, ул. Високог Стевана број 23, Београд
Сврха уплате: Чланарина – карта
Жиро рачун: 170-30009346000-05

Након уплате пошаљите поруку на мобилни телефон број +381 63 47 36 74 у којој требате написати име уплатиоца, број резервисаних улазница и уплаћени новчани износ. У том случају улазнице ће вас чекати на улазу у Центар Сава приликом доласка на Сијело.

С обзиром на искуство из претходних година и већ сада испољено интересовање, савјетујемо вам да не оклијевате, него да купите ваше карте чим почне продаја.

Видимо се на Сијелу!
Организациони одбор

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
 1. Никола Reply

  Интересујеме ме једно, да ли ће на Невесињском сијелу 20.02 2016 године,бити
  одржана промоција књиге: ” Монографија невесињске гимназије 1965-2015” ?
  Било би то веома лијепо да се обави промоција ове књиге на Сијелу у Београду,
  јер највећи број свршених невесињских гимназијалаца који су завршили факултете
  и живе данас у Републици Србији и Београду.

Оставите коментар