Асоцијација средњошколаца у Билећи: Измамимо осмјех на лице!

  • Локални тим Асоцијације средњошколаца у БиХ недавно је широм државе спровео радионицу Боб 36.

c

Међу 34 тима који су учествовали у овој акцији је и локални тим из Билеће.

Ситнице чине живот љепшим, тога су свјесни и средњошколци Билеће, али и Босне и Херцеговине. Малим знацима пажње измамили су осмјехе својих суграђана. Неки су помагали старијим особама, неки су се играли са дјецом, други дијелили папириће са цитатима.

11351143_834952103226811_8437040466704426115_n„Ову акцију спроводимо други пут откад постоји наш тим. Али, нешто се разликује од претходне радионице. У активности није учествовао само наш тим, него и други широм БиХ. Наш циљ је био да Босну и Херцеговину на један дан учинимо позитивном и да измамимо што више осмјеха на лице.“, каже Јелена Радмиловић, координатор локалног тима.

Асоцијација средњошколаца је невладина, нестраначка и неполитичка организација чији је основни циљ побољшање статуса средњошколаца у земљи и окупља све младе који похађају средњу школу на простору БиХ. Тим у Билећи дјелује од новембра прошле године, а иза њих су бројне активности.

d

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар