(ВИДЕО) Пљачке по Требињу: Након што нису нашли новац претукли радницу

  • На подручју града Требиња све више је пљачки, а оно што је посебно забрињавајуће је то што су у последња два случаја људски животи били угрожени.

339367_1

Прије двије ноћи масикрани разбојник упао је у продавницу боја И лакова у требињском насељу Ложиона, испали хитац из ватреног оружја и однио касу у којој је, како незванично сазнајемо, било преко 4 хиљаде марака. Дан касније двојица пљачкаша у насељу Горица након што нису успјели доћи до новца пребила су продавачицу у радњи која је до сада пет пута опљачкана.

“Синоћ око 20:55 часова упала су два пљачкаша у радњу, тражили су новац. Пошто нису нашли онда су се разљутили и овај један је пришао, ударио ме у предјелу ока. Више нам ни живот није сигуран, ни посао, ништа. Не знам стварно шта да кажем друго”, каже радница Татјана Бутулија.

“Није у путању ни материајлна штета која је увијек штета, али су у питању животи радника који више нису уопште сигурни да раде на било каквом послу па ни овоме. Овдје се појављују људи са пиштољима, па човјек није сигуран ни у својој кући”, забринут је власник продавнице Славко Драшковић.

У ЦЈБ Требиње кажу да се на последња два случаја тренутно ради, а да су од претходна три, два расвјетљена, што се сматра добрим резултатом.

“Активности су усмјерене у том правцу и сигурно ће ЦЈБ Требиње учинити све да и ова преостала дијела буду расвјетљена, а осим тога предузете су двије активности превентивног карактера у смислу спречавања извршења таквих дијела”, тврди Миливоје Вуковић, замјеник начелника ЦЈБ Требиње.

Оно штоје посебно забрињавајуће у расвјетљеним случајева ради се о истим извршиоцима.

Извор: БН ТВ

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар