ВИДЕО: Меморијална академија „Олуја – да се не заборави злочин“

  • Снимак Меморијалне академије под називом „Олуја – да се не заборави злочин“ која је одржана у сриједу 5. августа 2015. године у Великој дворани Сава центра поводом Дана сјећања на страдале и прогнане Србе.

Capture

Организатор Меморијалне академије је била Коалиција Удружења Избјеглица на челу са Миодрагом Линтом. На Меморијалној академији пред више од 2000 прогнаних Срба и њихових пријатеља били су присутни, између осталих, Његова Светост Патријарх српски Иринеј, Предсједник Републике Србије Томислав Николић, министар за рад запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Александар Вулин, министар правде у Влади Републике Србије Никола Селаковић, изасланик Предсједника Републике Српске Милорада Додика Млађен Цицовић, министар рада и борачко-инвалидске заштите у Влади Републике Српске Миленко Савановић, замјеник Предсједавајућег Представничког дома Парламента БиХ Младен Босић, менаџер Града Београда Горан Весић и бројни други гости

Више информација о нашим активностима у вези Дана сјећања на страдале и прогнане Србе на сајту www.koalicija.org.rs

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар