Ватерполо репрезентација Србије ускоро у Требињу

  • Ватерполо репрезентација Србије након отварања затвореног базена у Требињу обавиће припреме у нашем граду, а у част отварања овог спортског комплекса српска селекција ће у њему одиграти пријатељски меч, договорено је након састанка градоначелника Мирка Ћурића и селектора ватерполо репрезентације Србије Дејана Савића.

Ћурић је истакао да су Савић и његови сарадници из Ватерполо савеза Србије дали пуну подршку афирмацији не само водених, већ свих спортова који се играју у Требињу.

„То нам је веома важно, посебно када подршка долази од спортских великана какав је господин Савић“, навео је Ћурић.

Он је истакао да ће Спортско друштво „Леотар“ и Спортско привредно друштво „Раднички“ из Kрагујевца у наредном периоду потписати меморандум о сарадњи.

Селектор ватерполо репрезентације Србије и прослављени ватерполиста Дејан Савић рекао је му је веома драго што је дошло до овог договора.

„Волим Требиње, волим Републику Српску. Видимо се“, навео је Савић.

Осим Савића, састанку у требињској Градској управи присуствовали су и члан Управног одбора Ватерполо савеза Србије и прослављени ватерполиста Југослав Васовић и предсједник Спортског друштва „Раднички“ из Kрагујевца Срећко Отовић.

Д.М. / Радио Требиње

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар