РАДИЋИ ЗА ПРИМЈЕР: Љубињац из Канаде уплатио 2.000 долара за оболеле од корона вируса

  • У фонд за помоћ Љубињцима оболелим од корона вируса стигла је још једна помоћ из иностранства, њихов земљак Алексадар Радић који живи у Канади уплатио је 2.000 долара за породице угрожене новим вирусом.

Према речима члана кризног штаба општине Љубиње Ранка Радића, ово је друга помоћ од Радића који живе на америчком континенту, након што је Александров стриц Жарко из САД уплатио 10.000 долара.

– Александар никада није живео у нашој малој општини, рођен је у Дубровнику, а затим живот наставио у Канади, али помоћ земљацима није изостала – наводи он, пише Српскаинфо.

Радић истиче да је до сада по 520 КМ уплаћено за 76 породица које чији су чланови домаћинства позитивни на вирус корона, или су оболели од упале плућа изазване ковидом.

Новац за помоћ донирало је, углавном, локално становништво, међу којима је и Вуколај Климента, који је награду за одличан успјех у првоm разреду гимназије поклонио деци оболелој од вируса.

Дубравка Чоловић / Блиц.рс

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар