ПОМОЗИМО И ГЛАСАЈМО ЗА БУЛУТА: Пребиловачки потомак на корак од титуле за најбољег баскеташа планете

  • У среду у подне ће се знати ко је најбољи баскеташ на планети. Србија има два момка у топ три, али они касне за Американцем Марселом Есонвунуом.

Да би се ситуација преокренула у корист Душана Домовића Булута и Земунца Николе Вуковића, неопходно је да што више људи гласа за њих на ОВОМ ЛИНКУ.

У овом моменту Американац има 5.000 гласова, Домовић Булут 4.100, док је Вуковић на трећем месту са 2.300.

Гласање је изузетно изузетно лако, потпуно оптимизовано за кориснике. Неопходно је само кликнути на поље у горњем десном углу, одмах изнад видео снимка баскеташа за кога сте се определили. Могуће је гласати за више кошаркаша, па оба наша аса могу добити глас.

Душан Домовић Булут је један од најбољих баскеташа данашњице, а са Србијом је освојио златне медаље на свим такмичењима. Круна каријере би требала да буде у Токију 2020. године на Олимпијским играма, где ће по први пут наступати баскеташи.

Вуковић је један од најатрактивнијих играча, а Српски Хулк је на мастерсу у Прагу освојио награду за најспектакуларнијег играча мастерса у Прагу, те је и номинован за ово признање.

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар