Начелник Општине Гацко уручио божићне печенице за социјално најугроженије породице

  • Како би предстојећи најрадоснији хришћански празник, Божић, прославили достојанствено и како доликује, Начелник Општине Гацко, др Огњен Милинковић, данас је уручио божићне печенице за три социјално најугроженије породице са подручја општине.

Ове године помоћ је нешто скромнија због финансијских проблема, али, Милинковић поручује да је намјера јасна – омогућити и најугроженијима међу нама да осјете дух празника.
„Желимо да унесемо радост у домове ових људи, како би на скроман и достојанствен начин прославили предстојећи Божић. Ове године помоћ је скромна због финансијских проблема које имамо, али успјели смо да бар за наше најугроженије суграђане обезбиједимо како би осјетили радост Божића“, рекао је Милинковић.
Породице из ове категорије одабране су уз координацију са Центром за социјални рад.
„Заиста сам одушевљен да су многе од породица инсистирале да се помоћ уручи неком другом, коме је можда више потребније. Емпатија постоји, и то је нешто што радује и што обећава“, закључује Милинковић, упућујући најсрдачније честитке свима који прослављају Божић.
Општина Гацко
ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар