Љекобиље на интерактивној мапи „Храна гурмана“

  • Препознатљиви бренд „Љекобиље“ из Херцеговине је уврштен на онлajн мапу „Храна Гурмана“ у оквиру пројекта Фарма II Владе Шведске и USAID.

На мапи се налазе искључиво произвођачи висококвалитетне хране и природне козметике из сектора воћа, поврћа, мљекарства, љековитог и ароматичног биља, шумског воћа и гљива. Више од 80 микро, малих и средњих произвођача и 30 трговина и ресторана налази се тренутно на мапи која ће се континуирано ажурирати током кампање.

Главни циљ ове интерактивне мапе састоји се у олакшаном претраживању и повезивању БИХ произвођача омиљених врста производа са њиховим задовољним корисницима широм свијета. Овим путем можете да се информишете о сваком промовисаном произвођачу хране и козметике, о опису њихових производа и контакт информацијама, као и листи трговина у којима их можете купити или поручити.

Природна богатства Херцеговине са преко 300 сунчаних дана годишње, еколошки чиста средина без загађивача, традиција дужа од двије деценије, као и иницијатива, знање, искуство, професионалност, креативност и марљивост запослених у компанији „Љбиље“ д.о.о. Љубиње, резултирали су врхунским квалитетом производа уз одабир најквалитетнијег херцеговачког љековитог биља. Тиме успјешно оправдавамо заслужено мјесто на онлине мапи „Храна Гурмана“ јер смо изњедрили једно право домаће благо, „Благо Херцеговине“.

Бирајте само најбоље, бирајте домаће!

Ваше „Љекобиље“

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар