ХОТЕЛ МЕТОХИЈА ПРОДАТ ЗА 500.000 КМ – Газда Павловић: Бивши радници нису моја брига!

  • Како Херцег ТВ од добро обавјештеног извора сазнаје, јуче је продат хотел Метохија у центру Гацка који се налазио у власништву предузећа АД „Угоститељство и туризам“ у Гацку.

hotel-metohija (1)

Пореска управа Републике Српске у августу 2014. године затворила је ово предузеће и покренула поступак принудне наплате пореских дуговања у износу од око 600.000 КМ.
Након што је продат дио покретне имовине на јучерашњој лицитацији, продат је и хотел Метохија који се налази у центру града.

Како је потврђено Херцег Телевизији хотел је за око 500.000 марака купила фочанска фирма ПАВГОРД власништво бизнисмена Гордана Павловића.

Нови власник купио је само објекат хотела и нема никакве обавезе према радницима, који се не могу надати ни заосталим зарадама јер ће новац од продаје хотела бити искориштен за измиривање обавеза према Пореској управи РС којој се сада дугује око 800 хиљада марака, и Новој банци.

Павловић је ексклузивно за Херцег ТВ потврдио да је постао нови власник хотела и најавио његову реконструкцију како би дотрајали објекат претворио у модеран и луксузан хотел. Такође, Павловић каже да нема никакве обавезе према радницима и да није дужан да запосли бивше раднике овог предузећа након реновирања хотела.

Погледајте прилог у Гласу Херцеговине

 

ХЕРЦЕГ.ТВ

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар