ДРОБЊАЦИМА ИЗ ПРИЈЕЛОГА: На вријеме резервишите свој примјерак монографије о родослову братства

  • Миљан Дробњак, аутор монографије о родослову Дробњака из Пријелога позива све заинтересоване да на вријеме резервишу свој примјерак и помогну штампање овог јединственог дјела.

Драги Дробњаци из Пријелога,

Пошто је књига „Дробњаци из Пријелога“, припремљена за штампу, обраћам вам се и на овај начин, да сви ви, који будете сазнали за ову информацију, упознате своје најближе, као и оне, за које сматрате да их ова књига интересује.

Сви који су заинтересовани да имају ову књигу – један или више примјерака (за себе и своје најближе), могу да изврше уплату у износу од 10 евра по  примјерку – ако уплату врше у Црној Гори, односно 1.200 динара, ако уплату врше у Србији.

Такође, братственици који желе да ова књига угледа свјетлост дана, могу да уплате одређену суму и на тај начин помогну штампање ове књиге, у којој је главна тема, родослов.

Захваљујем свима на подршци.

Миљан Дробњак
+382 69 523 690

Подаци за уплату:

ЦРНА ГОРА

Дробњак Миљан
Ерсте банка Херцег Нови
Рачун бр. 540-32018634-45

СРБИЈА

Дробњак Миљан
Банка Поштанска Штедионица- Београд
Рачун бр. 200 1908588 71

 

СВЕ О ДРОБЊАЦИМА

Књига „Дробњаци из Пријелога“, у суштини представља наставак књиге „Дробњаци из Штитара код Берана“ (изашла из штампе 2019) и са њом чини јединствену цјелину.
Стварана је са истим циљем и намјером, да се од заборава сачувају сјећања на Дробњаке који су дошли у Пријелоге, на њихове потомке, као и да се сазна и запише, гдје данашње генерације живе, чиме се баве и како стреме будућности.
У Пријелозима живе два братства: Дробњаци – Камићи и Дробњаци – Савићи. (из предговора)

 

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар