ДР ВИТОМИР ПОПОВИЋ: Јачи је одбор Изворне СДС у Новом Граду него кабинет Владе РС!

  • У политичком магазину „VII Дан“ предсједник Изворне Српске демократске странке академик проф. др Витомир Поповић одговара на питања зашто није могућ компромис са Младеном Босићем и СДС-ом, ко финансира Изворни СДС и који су планови ове странке за предстојеће локалне изборе.

01 Capture

Др Поповић каже да Изворна СДС није подржала ниједан блок у РС јер сматра да се новац потрошен на митинг и контрамитинг могао паметније искористити.

За руководство СДС каже да се понаша као „саарјевска демократска заједница“ и да не штити интересе РС, док Додика сматра одговорним за лошу економску ситуацију и катастрофалну кадровску политику.
Др Витомир Поповић као декан Правног факултета и бивши судија Уставног суда БиХ  један је од највећих правних експерата у РС  и износи чињенице о проблемима везаним за имовину бивше Југославије и непоштовање Бечког споразума о сукцесији из 2004. године.

Погледајте цијелу емисију:

ИЗВОР: ХЕРЦЕГ ТВ

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар