БИЛЕЋА: Још се трага за починиоцима убице Петра Бајчетића

  • Тридесетседмогодишњем Билећанину Петару Бајчетићу, који је од посљедица рањавања ноћас преминуо на путу за Клиничко- болнички центар у Подгорици, нанесене су повреде из ватреног оружја калибра 9 милиметара у предјелу главе, а починиоци, једно или више лица, још су у бјекству, потврђено је за Радио Требиње у Окружном тужилаштву.

bileca_iz_vazduha
Према ријечима Срђана Вукановића, портпарола требињског Окружног тужилаштва, Бајчетић је смртно рањен синоћ око 21 час у Билећи у Улици Алексе Шантића, у непосредној близини зграде у којој је живио.
„Дежурни окружни тужилац заједно са припадницима ЦЈБ Требиње изашао је на лице мјеста и извршио увиђај. Испаљена су најмање два метка од којих је један погодио настрадалог у предјелу главе, од којих повреда је и преминуо. Увиђај је завршен, а о детаљима за сада не можемо говорити. Оно што се зна је да је једно или више лица извршило ово кривично дјело и да се за сада налазе у бјекству“, истакао је Вукановић.

Извор: Слободна Херцеговина

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар