30 ГОДИНА ОД ПРВЕ МИТРОВДАНСКЕ ОФАНЗИВЕ: Одштампана посебна серија мајица у част јубилеја

  • На иницијативу Дејана Стошића, бившег народног посланика у Скупштини Србије одштампана је посебна ограничена  серија мајица на којима је приказан изглед поштанске маркице која је издата у част 30. годишњице Митровданске битке. Осим тога одштампане су и бланко захвалнице са отиснутим ликом поштанске маркице уз које је предвиђено да се потпишу преживјели хероји митровданских битака.

Овај промотивни материјал биће уручен Борачкој организацији Невесиња.

Подсјетимо, недавно је, такође, на иницијативу Дејана Стошића, бившег народног посланика у Скупштини Србије и удружења Невесињаца предвођеним пуковником Зораном Јањићем, одштампана је поштанска марка у част 30. годишњице Митровданске битке.

У првом плану је споменик борцима за слободу који је прије пет година постављен на градском тргу у Невесињу, а за који је идејно рјешење урадио професор Миодраг Живковић.

У позадини је мапа на којој су јасно означене границе Републике Српске и истакнута територија општине Невесиње.

У суботу 5. новембра са почетком од 11.30 часова у београдској цркви Светог Саве на Врачару биће одржан традиционални помен палим херојима Невесињске бригаде

Нека је вјечна слава невесињским херојима.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору
  1. Pingback: 30 ГОДИНА ОД ПРВЕ МИТРОВДАНСКЕ ОФАНЗИВЕ: Одштампана посебна серија мајица у част јубилеја

Оставите коментар