Слободна Херцеговина » ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: Дино Мерлин забранио српске заставе у београдској “Арени”

ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: Дино Мерлин забранио српске заставе у београдској “Арени”

  • Ор­га­ни­за­то­ри ко­н­це­р­та Ди­на Ме­р­ли­на сао­п­шти­ли су да 24. и 25. ок­то­бра у бео­гра­д­ску Ко­м­банк аре­ну по­се­тио­ци не­ће мо­ћи да уђу ако са со­бом бу­ду по­не­ли ср­п­ске за­ста­ве.

zastava
– Ор­га­ни­за­то­ри апе­лу­ју да са со­бом на ко­н­це­рт не но­си­те тран­спа­рен­те, за­ста­ве, упа­ља­че, шми­н­ку, па­р­фе­ме, ки­шо­бра­не, ко­ва­ни но­вац, хра­ну и со­ко­ве, ко­је не­ће би­ти мо­гу­ће уне­ти у дво­ра­ну то­ком де­та­љ­не кон­тро­ле обез­бе­ђе­ња – на­во­ди се у сао­п­ште­њу Ме­р­ли­но­ве прес-слу­жбе.

Извор: Информер

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстовe са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да преносе само они сајтови који користе српско писмо

Оставите коментар
* Закон о јавном информисању – члан 38: Забрањено је објављивање идеја, информација и мишљења којима се подстиче дискриминација, мржња или насиље против лица или групе лица због њиховог припадања или неприпадања некој раси, вери, нацији, етничкој групи, полу или због њихове сексуалне опредељености, без обзира на то да ли је објављивањем учињено кривично дело.

Мишљења изнијета у коментарима приватно су мишљење аутора коментара и не представљају ставове редакције Слободна Херцеговина