Удружење Требињаца „Јован Дучић“ у Београду честитало ФК Леотару 90 рођендан

  • Фудбалски клуб Леотар данас свечаном академијом обележава 90 година постојања. Поводом тог великог јубилеја Удружење Требињаца „Јован Дучић“ у Београду упутило је честитку једном од најстаријих српских клубова. 

 

leotar1

Илустрација: Слободна Херцеговина

Са великим задовољством упућујемо честитку руководству и играчима ФК Леотар поводом 90 година постојања клуба који је одавно спортски понос Требиња и Херцеговине.
Чињеница да је наш „Лео“ старији не само од најславнијих српских клубова, Партизана и Црвене звезде, него и од многих европских великана, разлог је за понос, aли и за одлучну акцију у циљу превладавању његових проблема, који су кулминирали баш у години великог јубилеја.
Током минулих деценија, у Леотару је стасао велики број фудбалских асова, у чијим су мајсторијама, осим Требињаца и Херцеговаца, уживали и љубитељи фудбала на многим теренима широм света. Уверени смо да ће наш Леотар и убудуће окупљати најталентованије фудбалере Херцеговине, радовати навијаче лепом игром и освајати трофеје.

Удружење Требињаца у Београду „Јован Дучић“

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар