У саобраћајној несрећи код Стоца на мотору погинуо младић из Берковића

  • Око 11:20 сати на трећем километру од Стоца према Берковићима догодила се тешка прометна несрећа у којој је погинула једна особа.

stolac-nesreca-motocikl4

Како је Бљесак.инфо сазнао на мјесту несреће, мотоциклист који је погинуо кретао се из смјера Берковића према Стоцу,  у једној кривини приликом претицања изгубио је контролу над управљачем и излетио с цесте.

Ову информацију потврдио је и дежурни тужитељ који је на мјесту несреће вршио увиђај који су обавили службеници Полицијске станице Столац.

Приликом излијетања с цесте мотоцикл Каwасаки је ‘покосио’ неколико жељезних стубића, ударио у земљану подлогу и поновно се вратио на цесту, а возач је завршио неколико метара даље од мотора и на мјесту несреће је подлегао од задобивених повреда.

Дежурни тужилац  је потврдио да се ради о Митру Д. (1983.) из Берковића и да ће обдукција смртно страдалог младића бити обављена у понедјељак. До завршетка увиђаја, уклањања мотоцикла с цесте и испирања крвавих трагова, саобраћај је на овом дијелу цесте био потпуно обустављен и одвијао се заобилазницом непосредно поред мјеста несреће.

Извор: Бљесак.инфо

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар