Требињски вртови сунца: Положен камен темељац

  • Инвеститор Владимир Анђелић и градоначелник Требиња Славко Вучуревић положили су данас камен темељац за хотелијерско-туристички комплекс „Требињски вртови сунца“, чија би градња ових дана требало да почне на Милима изнад Требиња.

vrtovi sunca

Прва фаза градње, вриједна милион евра, требало би да буде завршена већ крајем јула ове године, а обухватаће смјештајне капацитете са угоститељним објектом и видиковцем на панораму Требиња.

„Са партнерима из Русије и Италије, у другој фази желим да направим велики хотелски комплекс са базеном, а план је, колико буде могуће на овом терену, да се изграде и спортска, најприје тениска игралишта. Градићемо квалитетно да овај комплекс буде својеврсно огледало града“, каже инвеститор Владимир Анђелић, који посљедње двије деценије живи и ради у Италији.

Анђелић истиче да је његова жеља да се и у родном Требињу створе услови „да млади овдје остају, раде и стварају и да не морају да иду у иностранство“, као што је морао он.

tvs2

Након полагања камена темељца, градоначелник Славко Вучуревић рекао је да ће „Требињски вртови сунца“ , по „локацији и у грађевинског смислу један од најатрактивнијих објеката у Требињу“, значајно допринијети туристичкој понуди града.

„Нови објекат, нова туристичка понуда, нова радна мјеста и потврда да Требиње претендује и да јесте туристички центар и да је интерес инвеститора за улагање у наш град сваким даном све већи. Позивам и друге Требињце који су данас у иностранству да инвестирају капитал у свој град, а наша Градска управа даће пуну подшку сваком пројекту за добро нашег града и грађана Требиња“, истакао је Вучуревић.

Извор: Радио Требиње / Р.С.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар