ТИЈАНА У ДРЕСУ ЗАВИЧАЈНОГ КЛУБА БИЛЕЋАНА У СРБИЈИ: Надам се да ћу Херцеговину обрадовати сваке године!

  • Дан уочи посјете Билећи прослављена одбојкашка репрезентативка и сребрна олимпијка Тијана Бошковић у Београду је обишла Завичајни клуб Билећана у Србији.

14054755_1260412697334580_314865244_n

Потпредсједник Клуба Борислав Кркелић је прослављеној репрезентативки Србије уручио мајицу клуба и чланску карту. Тијана Бошковић је и раније имала посебан сензибилитет према својим земљацима у Србији, па кад год су прилике и обавезе дозвољавале долазила је на традиционална сијела Билећана у Србији .

ПРОЧИТАЈ: СИЈЕЛО БИЛЕЋАНА ТИЈАНА БОШКОВИЋ ПРВА ЗВИЈЕЗДА ВЕЧЕРИ 

– Драго ми је што сам овдје међу својима. Захваљујем се Клубу Билећана на подршци. Они у ми од почетка давали подршку која ми је пуно значила – рекла је Тијана.

dres

Док је трајао разговор Тијани су од бројних пријатеља стизале слике билборда који су у њену част пред сутрашњи долазак постављени у Билећи. Није могла да сакрије осмијех.

а

– Заиста сам пресрећна што ћу ову радост да подијелим са својим Билећанима и Херцеговцима. Надам се да ћу све људе који су ме подржавали обрадовати и у наредном периоду – завршила је Тијана, која није могла да крије срећу због одласка у Билећу.

С. Вуковић/Слободна Херцеговина

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар