Невоље са вјетром, одрон на Чемерну

  •  Јак јужни вјетар, праћен кишом данас је проузроковао краткотрајне прекиде у електроснабдијевању Зубаца и Требињских брда, али су кварови брзом интервенцијом радника Електро-Херцеговине санирани.

    cemerno

У налету вјетра оборено је стабло у Придворцима, које се препријечило на локалном путу, па су га уклонили ватрогасци. Стабло је приликом пада оборило неколика стуба електричне расвјете, које поправљају радници Електро-Херцеговине.

И поред невремена, у Центру за обавјештавање Требиње наводе да није било пријава плављења у подрумским и осталим помоћним просторијама на подручју града.

Водоснабдијевање града је и даље уредно, а вода је исправна за пиће, потврђено нам је у градском водоводу.

Преко Чемерна једном коловозном траком

Због одрона земље и камења на магистралном путу Гацко-Тјетниште, између тунела Сурдуп и Чемерно, јутрос је био привремено прекинут саобраћај на овој дионици.

Како сазнајемо у Херцеговинапутевима, саобраћај се, након скоро двочасованог прекида, одвија једном коловозном траком, само за путничке аутомобиле.

У току дана очекује се нормализација саобраћаја на овој дионици.

Радио Требиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар