НАШЕ ГОРЕ ЛИСТ: МИЛОШ ДАНГУБИЋ НОВИ ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ СУРЧИН

 • Након верификације мандата одборника у новом сазиву скупштине Градске општине Сурчин, уследила је конститутивна седница на којој су изабрани извршни органи општинске власти.

Функцију председника Градске општине Сурчин у наредном периоду обављаће Милош Дангубић, одборник са листе “Александар Вучић – Сурчин сутра”.
Обраћајући се одборницима сурчинског локалног парламента нови председник општине је најпре изразио захвалност претходном руководству на преданом раду и успесима у пројектима за добробит свих грађана Сурчина.
Он је нагласио да је Сурчин захваљујући политици председника државе Александра Вучића и Владе Србије, али и напорима овдашњег руководства, сада простор на којем се реализује 5 капиталних пројеката попут изградње Националног стадиона, сајамског комплекса “Експо”, “Акватик центра”, проширења аеродрома и изградње пруге до Сурчина.
Дангубић је говорио и о програмима намењеним најмлађим суграђанима, као што је подизање нивоа безбедности у општини и изградња нови вртића на Бечменској станици и у самом Бечмену након чега би било довољно места за смештај свих сурчинских малишана у Предшколску установу.
Он је рекао и да је један од главних приоритета унапређење здравства у Сурчину па се у вези са тим планира комплетно уређење здравствених станица у Бечмену и Прогаруи набвка нове опреме.
Као један од најачих развојних потенцијала општине Сурчин јесте и туризам чији развој је уско везан са реализацијом поменутих капитални пројеката.
Нови председник општине је истакао да ће током читавог дана бити доступан суграђанима и да ће говорнице и канцеларије заменити директним разговором са грађанима на улицама и трговима.
Функцију заменика председника општине обављаће Душан Вујадиновић. За председника скупштине именован је Јово Ђурђевић, његова заменица је Весна Шаловић, а за секретара скупштине изабрана је Зорица Родић Дамњановић.
Чланови Већа ГО Сурчин су Петар Живковић, Срђан Гагић, Милисав Марковић, Предраг Барош, Тијана Поповић, Немања Ердељан, Милан Милетић и Александар Васиљевић.
ГО Сурчин

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору
 1. Milorad Reply

  PREDIVNO,
  Lepa vest, „Hercegovci krśni momci“ uvek su na braniku svog naroda.
  Identity Srba postoji: sada se Srbi vraćaju nepokolebljivo svojim
  korjenim, bez obzira gde žive u
  Svijetu.
  ŽIVJELI!

Оставите коментар